Filmomania ne hostuje filmove niti ofgovara za njihov sadzaj, mi stremujemo filmove sa drugih web posluzitelja!
Naziv :Wonder
Google Tag : Wonder ( 2017) besplatno online na svakom uredjaju( PC, Laptop, Tablet Mobitel)
Pregledano: (741) puta
uloge : Jacob Tremblay Owen Wilson Izabela Vidovic Julia Roberts
film
Opis: Wonder ( 2017) Bazirano na bestseleru New York Timesa, Čudo je neverovatna inspirativna topla priča o Augustu Pullmanu, dečaku s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu. Topla i dirljiva priča puna ljudskosti i nade! August je desetogodišnji dečak koji mora da živi s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu. Nakon 28 operacija zbog kojih nikad nije mogao normalno pohađati školu, s deset godina ga roditelji ipak upisuju u peti razred osnovne škole Beecher. Auggie u školu kreće s puno straha i neverice i boji se kako će svakodnevno biti izložen pogledima, zgražavanju i komentarima svojih školskih prijatelja.
datum objave [29-09-19, 05:36:29]
Wonder

Postovani.. Ukoliko film ne radi ili pise DELTED molimo da ga prijavite biti ce vracen u najkracem roku . (obavezno napisite razlog prijave)

VAZNO :Ak ste sa mobilnog uredjaja ili tableta , da bi ste gledali filmove koristite Crome aplikaciju , a za ove sa racunarima mogu koristiti broswer po vlastitom izboru i vazno za reklame ne obracatje paznju na njih uzivajte ;)

Next»
[strana:1 od ukupno:0 ]
prva strana
Zadnnja strana
Skoci na stranu:
*Nalazite se na : Drama »Drama » Wonder0 Filmomania

chat LiveChatWorld

© 2010-2012LiveChatWorld
Izrada chatova

Brzina ucitavanja u [0.00706] sec