Filmomania ne hostuje filmove niti ofgovara za njihov sadzaj, mi stremujemo filmove sa drugih web posluzitelja!
Naziv :Joker
Google Tag : Joker ( 2019) besplatno online na svakom uredjaju( PC, Laptop, Tablet Mobitel)
Pregledano: (470) puta
uloge : Joaquin Phoenix Robert De Niro Zazie Beetz Frances Conroy
film
Opis: Joker ( 2019) Neispričana priča o jednom od napoznatijih negativaca. Uvjek sam u gomili, Artur Flek je čovjek koji traži bliskost. Ipak , dok korača utabanim ulicama Gotama i vozi se javnim prevozom neprijateljskog grada prepunog podjela i nezadovoljstva, Artur nosi dve maske. Jednu nanosi za svoj posao klovna, a drugu nikada ne može da skine. To je maska koju projektuje u uzaludnom pokušaju da se osijeća kao dio svijeta oko sebe, a ne kao neshvaćen čovjek kog život stalno poražava. Artur nema oca, samo krhku majku,navodno koja mu je vjerovatno i najbolja prijateljica, a koja mu je dala nadimak Happy, nadimak koji je podstrekao Arturov osmjeh koji skriva tugu.
datum objave [15-11-19, 23:53:15 ]
Joker

Postovani.. Ukoliko film ne radi ili pise DELTED molimo da ga prijavite biti ce vracen u najkracem roku . (obavezno napisite razlog prijave)

VAZNO :Ak ste sa mobilnog uredjaja ili tableta , da bi ste gledali filmove koristite Crome aplikaciju , a za ove sa racunarima mogu koristiti broswer po vlastitom izboru i vazno za reklame ne obracatje paznju na njih uzivajte ;)

Next»
[strana:1 od ukupno:0 ]
prva strana
Zadnnja strana
Skoci na stranu:
*Nalazite se na : Triler »Triler » Joker0 Filmomania

chat LiveChatWorld

© 2010 - 2020 LiveChatWorld
Filmomania Android
Besplatno Gledanje filmova online sa bilo kojeg uredaja
Brzina ucitavanja u [0.00713] sec