Filmomania ne hostuje filmove niti ofgovara za njihov sadzaj, mi stremujemo filmove sa drugih web posluzitelja!
Naziv :12 rounds 3: Lockdown
Google Tag : 12 rounds 3: Lockdown ( 2015) besplatno online na svakom uredjaju( PC, Laptop, Tablet Mobitel)
Pregledano: (8358) puta
uloge : Jonathan Good, Roger R. Cross, Daniel Cudmore
film
Opis: 12 rounds 3: Lockdown ( 2015) 12 rounds 3: Lockdown (2015) - Radnja prati grupu studenata koji istražuju efekte globalnog zatopljenja u Beringovom moru. Ali kada brod na kojem se nalaze slučajno nabasa na ostatke stare sovjetske svemirske stanice situacija će postati vrlo neugodna. Pokazat će se da su Rusi na stanici izvodili eksperimente sa sitnim životinjama koje mogu preživjeti svemirsku radijaciju. Jedno od tih stvorenja je preživjelo i mutiralo. Sada je posada izložena tom agresivnom mutirajućem organizmu, a nakon što je stvorenje provelo skoro tri desteljeća zaključano u ledu ono sigurno neće propustiti priliku za korištenjem toplog ljudskog tijela...
datum objave [25-09-15, 19:57:17]
12 rounds 3: Lockdown

Postovani.. Ukoliko film ne radi ili pise DELTED molimo da ga prijavite biti ce vracen u najkracem roku . (obavezno napisite razlog prijave)

VAZNO :Ak ste sa mobilnog uredjaja ili tableta , da bi ste gledali filmove koristite Crome aplikaciju , a za ove sa racunarima mogu koristiti broswer po vlastitom izboru i vazno za reklame ne obracatje paznju na njih uzivajte ;)

Next»
[strana:1 od ukupno:0 ]
prva strana
Zadnnja strana
Skoci na stranu:
*Nalazite se na : Akcija »Akcija » 12 rounds 3: Lockdown0 Filmomania

chat LiveChatWorld

© 2010-2012LiveChatWorld
Izrada chatova

Brzina ucitavanja u [0.00795] sec